Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвПартията на Слави има малка преднина пред ГЕРБ за

...
Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвПартията на Слави има малка преднина пред ГЕРБ за
Коментари Харесай

Ганев, „Тренд“: „Има такъв народ“ е с минимално предимство пред ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадри Нова Тв

Партията на Слави има дребна преднина пред ГЕРБ за победител на изборите в социологическо проучване, направено с 1002-ма души по поръчка на Нова Тв и проучване на „ Тренд “.

„ Имат подобен народ “ е първа с 21.3 %, пред ГЕРБ – 20,5 %. Българска социалистическа партия твърдо е трета с 15,9 %. Следват „ Демократична България “ – 12,4 %, Движение за права и свободи -11.3 % и „ Изправи Се/Мутри вън “ – 5,1 %. „ Български патриоти “ са на ръба с 4.0 %

„ Има паритет и минимално преимущество в нашето изследване на „ ИТН “, и интригата ще е до последния миг.  През последните два месеца има ерозия в качествената поддръжка към ГЕРБ и лек растеж на „ ИТН “. Трябва да създадем уточнението, че това е моментна фотография и не е планиран резултат. Българска социалистическа партия прекомерно е трета, а забавна ще е  битката за четвърто място сред „ Демократична България “ и Движение за права и свободи. Интригата на четвъртото място продължава да стои, макар че в последния месец в предизборната акция отчитаме леко предимоство на „ Демократична България “. Вероятно четвъртото място ще бъде решено от гласуването в чужбина. Ние допускаме 6+1 партии в новия парламент, дали ще се седем, ще зависи от изборната интензивност. Ако тя е 53, 54 %, партиите могат да са седем “, сподели Добромир Ганев от „ Тренд “.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР